Thuistraject

Wil jij weer aan het roer staan na jouw scheiding?

Ben jij klaar om opnieuw te ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en met een positieve blik richting de toekomst te kijken?

Herken je dat je niet meer precies weet wie je bent, waar je goed in bent en is je vertrouwen in jezelf afgenomen?

Je hebt een succesvol leven en dan ga je scheiden

Misschien is het onverwachts, misschien was het iets wat al jaren speelde. Ongeacht de omstandigheden van jouw scheiding, het is een zeer emotionele en pijnlijke gebeurtenis. Wanneer je gescheiden bent komt er namelijk veel op je af en kom je in een soort praktische molen terecht van dingen regelen, dingen die veranderen, alles zo goed mogelijk voor de kinderen regelen… Maar waar is de tijd en aandacht voor jou?

Veel gescheiden ouders ervaren stress of frustraties en vragen zichzelf af waar ze zelf heel blij van worden, wat hun hart sneller doet kloppen en hoe ze opnieuw gelukkig kunnen worden. Jarenlang was je namelijk bezig je gezin in goede banen te leiden en hiervoor te zorgen. Nu de realiteit is veranderd weet je niet meer waar je zelf helemaal enthousiast van wordt en hoe je jezelf weer op 1 zet zonder dat het ten koste gaat van je kinderen.

Misschien herken je gedachtes als:

Al deze onzekerheden en uitdagingen komen voort uit het verschil tussen hoe je je gezin startte en je huidige realiteit.

Hoe zou het zijn als:

Tijdens dit traject leer je:

Gedurende het THUIS traject ga ik samen met jou aan de slag om jou weer te laten genieten om aan het roer te staan. Dit traject leert jou binnen 4 maanden hoe jij leiding kan nemen over alle aspecten uit jouw leven. Patronen worden doorbroken en angsten worden overwonnen. Je leert in dit proces om verbinding te creëren met jezelf en de mensen om je heen vanuit jouw kracht.

Daarnaast geeft dit traject je:

Je zal weer ervaren dat je lekker in je vel zit, waardoor je meer energie hebt en je in actie komt vanuit zelfvertrouwen. Doordat dit traject in jouw leven plaatsvindt zie je veel meer mogelijkheden in jouw dagelijkse leven. Je durft je talenten weer in te zetten en te gaan voor de dingen waar jij echt heel blij van wordt, waardoor je vuur weer gaat branden en je passie voor jouw leven ervaart.

Kortom, je leert te gaan voor jouw uniekheid en tegelijk een fantastische ouder te zijn.

Over mij

Christel is een transparante, liefdevolle, doortastende en integere coach en moeder van twee jongens.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen management functies in het bedrijfsleven heeft ze zich ontwikkeld als trainer en coach op het gebied van teambuilding en persoonlijk leiderschap. Ze kent de uitdagingen van gebroken gezinnen en zelf scheiden. De reis die zelf maakte als kind van gescheiden ouders en later als zelf gescheiden ouder is een start geweest om anderen ouders te ondersteunen met het gaan voor dromen als gescheiden ouder. Christel is no-nonsense en zal snel doorhebben wat er tussen de regels door gezegd wordt. Verwacht niet dat ze dit heel voorzichtig communiceert omdat ze bang is dat je ieder moment breekt. Daar is ze namelijk niet bang voor, ze ziet jou namelijk als krachtig en moedig persoon.

Wat maakt dit traject anders?

We werken met de unieke TOECOMST methode. Deze heb ik ontwikkeld gebaseerd op ruim 10 jaar training- en coachingservaring op het gebied van persoonlijk leiderschap en teambuilding en ervaring met scheidingen en in meerdere samengestelde gezinnen. Het doel van dit traject is de kwaliteit van je leven verhogen en met vertrouwen kijken naar jouw toekomst. We werken met handige en praktische stappen die je op een eenvoudige manier in je leven kan implementeren. Doordat we werken aan een nieuwe houding die bij jou past blijven de stappen ook eenvoudig toe te passen na het traject. We werken oplossingsgericht en vanuit mogelijkheden.

Inclusief

Het THUIS traject is een programma van 4 maanden waar de volgende elementen in terug komen:

– 6 coaching sessies.
– Iedere twee weken een belletje van 20 minuten om focus te houden op de waardes die voor jou belangrijk zijn.
– Het traject is zo ingericht dat het past binnen jouw leven qua tijdsindeling.
– 100% persoonlijke aandacht.
– Een waardebon om jou liefde voor jezelf te vieren met een mooie tastbare herinnering.
– E-mail en telefonisch support bij onverwachte uitdagingen.

De investering is 1497,-
Wil je gaan voor een traject van 6 maanden met twee extra verdiepings- en implementatie sessies is de investering 1997,-

Dit programma is voor jou als:

Gun jij je jezelf een boost in je zelfvertrouwen?

Wil je gaan voor geluk, plezier en genieten van het leven?

Wil je jezelf de ruimte geven om te gaan voor jouw uniekheid?

Zonder dat het egoïstisch is en je opgeeft aan je kinderen en jullie verbinding?