Download hier de gratis guides

Alles wat we aanbieden is erop gericht betekenisvolle relaties te creëren, zowel met jezelf als met de mensen om je heen. Relaties waarbij het gaat om verbinding, betrokkenheid en met een optimistische blik gericht op de toekomst.

Hier vind je onze GRATIS producten die we jou willen geven, zodat jij jouw eerste stappen kan nemen vanuit mogelijkheden. Werk je liever samen met ons? Kijk dan bij contact.

Guide

'Hoe herontdek ik mezelf'

Guide

'Hoe vergroot ik het zelfvertrouwen van mijn kind'

Maar stel je eens voor…

Stel je voor dat het mogelijk is voor kinderen om zichzelf zeker te voelen en zichzelf uit te durven spreken, zonder het gevoel te hebben dat ze iemand tekortdoen of dat ze zich bij papa of mama heel anders dienen te gedragen.
Als kinderen niet hebben geleerd om te gaan met een nieuwe gezinssamenstelling zullen zij nooit het idee hebben dat ze hierin een stem hebben en hun unieke kwaliteiten laten zien.

Het sleutelwoord om voor iedereen eenheid te ervaren is verbinding. Om de verbinding met zichzelf en anderen te maken is het belangrijk dat kinderen zich weer zelfverzekerd voelen en zich durven uit te spreken. Wanneer kinderen werken aan hun zelfbeeld en communicatie is er ruimte voor ieders bijzondere kwaliteiten en talenten om samen een krachtig gehaal te vormen.