ToeComst

Wil je dat jullie kinderen hun uniekheden binnen jullie nieuwe gezin ontdekken en hun zelfvertrouwen vergroten?

Wil je dat jullie kinderen zich stoer voelen en het lef ervaren om te gaan voor hun zelfexpressie?

Wil je dat iedereen zich binnen het gezin durft uit te spreken?

Wil je dat jullie kinderen zich gezien en gehoord voelen?

Je wilt het beste voor je kind

Wat iedere ouder gemeen heeft is dat je als ouder het beste wil voor je kinderen. Misschien herken jij ook de problemen waar kinderen tegen aan lopen die in een samengesteld gezin wonen:

Maar stel je eens voor…

Stel je voor dat het mogelijk is voor kinderen om zichzelf zeker te voelen en zichzelf uit te durven spreken, zonder het gevoel te hebben dat ze iemand tekortdoen of dat ze zich bij papa of mama heel anders dienen te gedragen.
Als kinderen niet hebben geleerd om te gaan met een nieuwe gezinssamenstelling zullen zij nooit het idee hebben dat ze hierin een stem hebben en hun unieke kwaliteiten laten zien.

Het sleutelwoord om voor iedereen eenheid te ervaren is verbinding. Om de verbinding met zichzelf en anderen te maken is het belangrijk dat kinderen zich weer zelfverzekerd voelen en zich durven uit te spreken. Wanneer kinderen werken aan hun zelfbeeld en communicatie is er ruimte voor ieders bijzondere kwaliteiten en talenten om samen een krachtig gehaal te vormen.

Ik wil je graag helpen

Een krachtige en veilige manier om je kind hiermee te helpen is de TOECOMST Training. Een programma van trainingen verspreid over 3 maanden, die speciaal voor kinderen in een samengesteld gezin ontwikkeld is. Hierdoor ziet je kind weer mogelijkheden en zal je kind zich gezien en gehoord voelen zodat hij of zij weer zelfverzekerd en positief in het leven staat.

Tijdens de ToeComst training

Na deze training

Ontmoet de trainer

Aangenaam! Mijn naam is Christel Colleij en ik ondersteun kinderen en gezinnen met het ontwikkelen en onderhouden van betekenisvolle relaties met zichzelf en met anderen.

Dit zorgt ervoor dat kinderen op kunnen groeien met zelfvertrouwen en durven te gaan voor hun dromen.  Ik ben een bevlogen en liefdevolle gezinsexpert die als kind in veel verschillende gezinnen heeft gewoond, ondertussen ben ik zelf getrouwd en heb ik samen met mijn partner 2 kinderen van 6 en 7 jaar jong. Ik heb me ontwikkeld als trainer, coach en jeugdexpert. Door mijn opleidingen Social Work specialisatie jeugd, Coachend en inspirerend leiderschap, opleiding tot communicatie trainer en veel met verschillende mensen te communiceren en samen te werken kwam ik erachter dat veel kinderen in de toekomst tegen eenzelfde soort uitdagingen aanlopen. Ik zag hen dezelfde fouten maken die ik ook eerder had gemaakt. De uitdagingen waar zij mee te maken hebben herkende ik. Door mijn expertise en kennis over te dragen ondersteun ik kinderen en gezinnen zodat het voor hen mogelijk wordt volledig in hun kracht te staan en met plezier en vol zelfvertrouwen kijken naar de toekomst.

Onze aanpak

Een krachtige en veilige manier om je kind hiermee te helpen is de TOECOMST Training. Een programma van trainingen verspreid over 3 maanden, die speciaal voor kinderen in een samengesteld gezin ontwikkeld is. Hierdoor ziet je kind weer mogelijkheden en zal je kind zich gezien en gehoord voelen zodat hij of zij weer zelfverzekerd en positief in het leven staat.

Help, het gaat wel over mijn kind!

Ik kan me voorstellen dat het spannend is als ouder wanneer het om je kind gaat. Deze naar een training te laten gaan waar je kind misschien niemand kent en waar je kind niet goed weet wat hij kan verwachten. Dit is weer een ander level van loslaten dat je wellicht nog niet kent. Ik begeleid jullie daarom ook voor de training. Ik doe die puur, liefdevol, zonder oordeel, schaamte en schuld. Ik neem jou en je kind deze maanden aan de hand naar een leven vol zelfvertrouwen, samenwerking en geluk, zodat jullie meer verbinding en plezier ervaren in jullie gezin.

Wat is het programma precies

Het TOECOMST traject is een programma van 3 maanden waar de volgende elementen in terug komen:

– Intakegesprek met ieder kind
– 3 trainingen van 4 uur
– Terugkoppelingsgesprek met ouder en kind
– Doe-boek met daarin de TOECOMST methode om zelf mee aan de slag te gaan
– E-mail en telefonisch support bij onverwachte uitdagingen

De investering is 447,- per kind.

Dit programma is voor jouw kind als:

Gun jij je kind een boost in zijn zelfvertrouwen en wil je samenwerking binnen jouw gezin?