Laat je inspireren
door verbinding en samenwerking

Talent dag

Zijn jullie klaar om de samenwerking binnen jullie gezin aan te gaan?

Wil jij dat jouw gezin van moeilijkheden mogelijkheden maakt?

Wil jij ervaren dat jullie een goed team zijn?

Veel ouders en kinderen hebben het idee dat ze een andere taal spreken dan overige gezinsleden.

Ze hebben het idee dat ze zich regelmatig moeten herhalen en dat het tegen dovemans oren is gericht. Misschien merk je dat je niet meer weet hoe je boodschap te communiceren zodat de ander in beweging komt. Met andere woorden er zijn regelmatig discussies en onbegrip waardoor je niet het fijne gezin bent dat je wil zijn.

Vraag je je wel eens af hoe het komt dat de samenwerking in andere gezinnen wel lekker loopt? Dat de kinderen in andere gezinnen wel luisteren? Terwijl het bij jou nog niet lukt zoals je graag zou willen?

Als je niet weet hoe je op een makkelijke manier samenwerking kan creëren kun je nooit het idee hebben dat jullie een top team zijn. Het lukt op deze manier niet om optimaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.

Om de samenwerking en verbinding die jij het liefste wil ervaren met je eigen gezin te kunnen creëren is het belangrijk dat je een goede fundering bouwt. Oftewel een gezin waar iedereen zich gezien en gehoord voelt en waar aandacht is voor jezelf en aandacht voor elkaar. Wanneer je hebt gebouwd en er een krachtig fundament is, is er ruimte voor ieders uniekheden en talenten om samen een krachtig gehaal te vormen.

Gedurende de Talent dag ontvang je alle stappen, methodes en inspiratie die je nodig hebt om het krachtige, authentieke gezin te zijn waar iedereen tot zijn recht komt.

Tijdens de Talent dag

Hierdoor

Wat maakt dit programma anders:

– Je gaat deze dag direct aan de slag met echte situaties van thuis, geen hypothetische gesprekken over voorbeelden uit een boek, maar concreet aan de slag met jullie ervaring thuis.

– De stappen die je krijgt zijn eenvoudig thuis toe te passen, ook voor jongere gezinsleden.

– Doordat je tijdens deze dag concreet aan de slag gaat op een makkelijke manier is het naast een praktische dag ook een hele leuke en gezellige dag.

De investering is 397,- per gezin

Inclusief

– Call vooraf
– Werkboek
– Lunch
– Doeboek met daarin de TOECOMST methode
– Call achteraf voor verdieping

Dit programma is voor jullie als:

Ben jij klaar om te gaan voor een duurzame samenwerking binnen jouw gezin?