De plek waar de
toekomst begint
is thuis

 

Ons team & netwerk

Ons team bestaat uit een krachtige combinatie van experts met relevante kennis voor een optimale talentontwikkeling. Een succesvolle en betekenisvolle verandering of -ontwikkeling vereist de juiste expertise op het juiste moment. Tijdens elk groeiproces en afhankelijk van de specifieke behoeften van gezinnen zetten we de talenten en kwaliteiten van het Gezinsbuilding team en onze partners in.

Over Christel

Christel is een bevlogen en liefdevolle gezinsexpert die als kind in veel verschillende gezinnen heeft gewoond.

Gezinnen, gebroken, gelijmd, samengestelde gezinnen, gezinnen die zoekend zijn, zoekend naar een nieuwe arena, een nieuwe dynamiek, terugkijkend, vooruitkijkend, mopperend, dansend over een dun koord, Christel kent ze. Sterker nog, ze was er jarenlang onderdeel van.

Mijn naam is Christel Colleij en ik ondersteun gezinnen met het ontwikkelen en onderhouden van betekenisvolle verbindingen zodat kinderen op kunnen groeien in een liefdevolle omgeving.

Dit zorgt ervoor dat zij in toekomst in staat zijn om betekenisvolle relaties aan te gaan. Jarenlang groeide ik op in verschillende samengestelde gezinnen. Soms ging dat zonder al te veel grote problemen, vaker nog deed iedereen zo zijn best, maar wist tegelijk niemand wat hij aan het doen was en liepen we allemaal op onze eigen manier op onze tenen. We rommelden wat aan achter de voordeur. Jaren later toen ik zelf relaties ontwikkelde had ik geen idee hoe de verbindingen met anderen aan te gaan. Ik was super goed in de relatie starten, maar zodra iemand gevoelsmatig dichtbij kwam stopte ik de relatie. In 2010, Toen ik 26 was besloot ik dat het klaar was en dit belangrijk deel in mijn leven ging aanpakken. Was het leven vanaf dat moment een sprookje?  Zeker niet. Ik vond echter wel een manier om betekenisvolle relaties te creëren.

Ik heb me ontwikkeld als persoon, vrouw, trainer, coach en jeugdexpert.

Door mijn opleidingen en veel met verschillende mensen te communiceren en samen te werken kwam ik erachter dat veel kinderen van gescheiden ouders in de toekomst tegen eenzelfde soort uitdagingen aanlopen. Ik zag hen dezelfde fouten maken die ik ook eerder had gemaakt. De uitdagingen waar zij mee te maken hebben herkende ik. Door mijn expertise en kennis over te dragen ondersteun ik gezinnen zodat zij een fijne en gelukkige leefomgeving ervaren. Op deze manier wordt het voor kinderen mogelijk in de toekomst op een ontspannen manier betekenisvolle relaties te creëren.

C-80